Вже за кілька днів відбудеться один із найбільш очікуваних поєдинків у світі боксу. Девін Хейні та Василь Ломаченко зустрінуться на ринзі, щоб визначити кращого. У цьому анонсі ви знайдете все, що необхідно знати перед боєм.

Де і коли відбудеться бій?

Хейні та Ломаченко проведуть бій на арені MGM Grand у Лас-Вегасі. Бій розпочнеться 21 травня о 6 ранку за київським часом.

Що на кону?

Хейні захищатиме свій титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі в бою проти Ломаченка.

Результати боксерів

24-річний Хейні досі непереможний. На його рахунку 29 перемог, 15 з яких нокаутом. Ломаченко виграв 17 поєдинків, 11 з яких нокаутом. Також на його рахунку 2 поразки.

Останні бої

Востаннє Хейні був на ринзі 16 жовтня 2022 року. В тому поєдинку він переміг Джорджа Камбососа в Мельбурні одностайним рішенням суддів.

Ломаченко востаннє бився 29 жовтня 2022 року проти Джемейна Ортіза в Нью-Йорку. Представник України здобув перемогу одностайним рішенням суддів.

Хто фаворит?

Букмекери вважають Хейні явним фаворитом бою. Тим не менш, це не особливо засмучує Ломаченко. Також багато експертів припускають, що Ломаченко може скористатися слабкими місцями суперника, щоб здобути перемогу.

Бій Хейні/Ломаченко неодмінно є визначальним для обидвох боксерів — Хейні може довести свою серію з перемог до 30, а для Ломаченка це, можливо, останній шанс стати абсолютним чемпіоном. Цей бій цілком може стати окрасою цього року в боксі.