Колишній вінгер Динамо і збірної Нідерландів Джермейн Ленс назвав імена найвидатніших гравців біло-синіх, з якими йому доводилося грати.

Джермейн Ленс десять років тому перейшов до складу Динамо, де провів два сезони своєї ігрової кар’єри.

Нідерландський вінгер, згадуючи свій український період, виділив низку футболістів, яких він вважає найкращими. У цьому списку опинився і Євген Хачеріді, захисник водночас виявився і найбожевільнішим.

«Ярмоленко, Хачеріді… Але Євген був божевільним. Насправді він був класним, але якби мав іншу ментальність, то був би в топових чемпіонатах.

Чув, що після Динамо він пішов у ПАОК. І, здається, через півроку він там із кимось побився, і його контракт розірвали. Це саме те, який він — занадто емоційний. Не в хорошому сенсі».

Вінгер назвав цілу низку футболістів, які запам’яталися йому в Динамо, але найкращим назвав Андрія Ярмоленка.

«Я говорив йому, що він може працювати за межами України, десь у Європі, у великій команді. Але цього не сталося. Ще з крутих гравців були Мігел Велозу, Юнес Бельханда, Дьюмерсі Мбокані.

Не можу сказати, що був один конкретно найсильніший футболіст, усі ми мали переваги та сильні сторони. Але якщо потрібно вибрати одного, то це Ярмоленко», — сказав Ленс в інтерв’ю «SportArena TV».

Ленс перейшов у Динамо влітку 2013 року за дев’ять млн євро з ПСВ. В українському клубі він виступав до літа 2015 року, після чого перейшов у Сандерленд за 11.4 млн євро.

За час проведений у Києві він провів 78 матчів, у яких забив 16 голів і зробив 19 асистів. Зараз Ленс грає за Версаль, який виступає в третьому за силою французькому чемпіонаті.