За повідомленнями з Бразилії, бійця ММА Мауро Шоле було вбито внаслідок сварки з озброєним офіцером військової поліції.

Стверджується, що 34-річний спортсмен був застрелений у барі міста Порту-Алегрі після запеклої сварки з військовим, який, як стверджується, мав при собі заряджену зброю.

У повідомленнях стверджується, що Шоле роззброїв офіцера і вистрілив йому в область паху, але незабаром після цього отримав постріл у спину. Також стверджується, що жінка, яка супроводжувала Шоле, отримала два постріли в живіт.

Згідно з місцевим виданням Rádio Guaíba, Шоле спробував втекти з місця події, поїхавши на своїй машині, але поліцейський переслідував його і застрелив спортсмена, після того як за кілька миттєвостей він розбив свою машину.

Стверджується, що офіцера терміново доправили в лікарню, де йому зробили екстрену операцію, і він вижив. Супутниця Шоле також пережила інцидент, що стався минулого тижня, після операції.

У деяких повідомленнях говориться, що сварка почалася, коли жінка, яка супроводжувала Шоле, посварилася з жінкою з військовим.

У Шоле було 13 перемог і дев’ять поразок у 21 професійному бою, причому всі його останні три бої закінчилися поразкою. Останній із них стався в травні 2022 року на чемпіонаті Cage Fury Fighting Championships.