Олег Кузнецов розповів про те, що його донька, знаменита акторка Катерина Кузнецова, не захотіла продовжувати співпрацю з представниками російського кінематографу.

Легендарний захисник київського Динамо Олег Кузнецов розповів про те, як його донька, відома акторка Катерина Кузнецова, не захотіла продовжувати співпрацю в РФ після початку військової агресії.

«Вона була дуже затребувана, з нею хотіли працювати хороші режисери. Після початку війни їй телефонували Юрій Стоянов та Артем Ткаченко. Вони говорили, що без неї не почнуть знімати другий сезон «Вампірів середньої смуги», вони готові були чекати, доки вона повернеться. Але Катя відмовилася», – сказав Олег Кузнецов в інтерв’ю FanDay.net. 

Також легендарний футболіст зазначив, що у його доньки в Москві залишилася квартира.

«А потім мало не відкритим текстом сказала: «Пішли ви нах*р. Не чекайте на мене». Вони все зрозуміли та знайшли їй заміну. У неї і квартира в Москві залишилася, але це зараз не найголовніше. Розберемося».

Олег Кузнецов у якості гравця виступав за чернігівську Десну, київське Динамо, шотландський Глазго Рейнджерс, ізраїльський Маккабі (Хайфа) та київський ЦСКА-Борисфен. Зараз він тренує молодіжну збірну України.