Хорхе Мессі стверджує, що остаточного рішення стосовно клубу Ліонеля в наступному сезоні ще немає.

Ліонель Мессі може стати учасником одного з найгучніших літніх трансферів вдруге за останні три роки. Після його відсторонення за самовільну поїздку в Саудівську Аравію почали ширитися чутки про те, що аргентинець покине ПСЖ.

Одним із претендентів на 35-річного гравця є “Аль-Хіляль”, який за інсайдерською інформацією пропонує Мессі річну зарплатню в 400 мільйонів євро. Також “Барселона” намагається влаштувати повернення легенди до клубу.

Напередодні в мережі з’явилися новини про те, що Мессі перейде до “Аль-Хіляля”. Хорхе Мессі спростував цю інформацію та випустив заяву стосовно майбутного свого сина.

“Немає жодної угоди з жодним клубом на наступний рік. Рішення не буде прийнято, поки Ліонель не закінчить сезон з ПСЖ. Коли сезон закінчиться, буде час проаналізувати та потім прийняти рішення. Завжди є чутки, і багато хто використовує ім’я Ліонеля заради слави, але правда завжди одна, і ми можемо запевнити, що немає жодної угоди з жодним клубом,” — написав Мессі-старший в Інстаграмі.

“Жодної усної згоди, жодного підпису, жодної угоди, і так буде до кінця сезону. Для мене це виглядає, як неповага. Є ті, хто свідомо та навмисно вводять в оману без будь-яких доказів та мають намір перетворити будь-які злісні чутки в новини, спрямовані кимось на користь їхніх інтересів. Їм доведеться пояснити, чому вони не порівнюють інформацію. Вони не хочуть, щоб правда зіпсувала їхні “новини”.