Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Девін Хейні висловився про майбутній бій з колишнім чемпіоном світу в трьох вагових категоріях Василем Ломаченком.

Американець розповів про свою наполегливу підготовку до поєдинку з власником українського паспорта. Він наголосив, що зараз став набагато кращим і досвідченішим бокером, ніж був раніше, а тому переконаний, що зможе здолати Ломаченка.

«Спочатку потрібно перемогти себе, перш ніж ви зможете перемогти когось іншого. Навіть у тренажерній залі потрібно наполегливо тренуватись і перемагати самого себе. Готуватись до тієї ночі. Ми проходимо 12-тижневий тренувальний табір лише для того, щоб підготуватися до однієї ночі.

Ми помираємо на тренуваннях, голодуємо, наше тіло болить, ми проводимо спаринги, б’ємося один проти одного – це все заради однієї ночі. Щоб просто перемогти цю одну людину в ринзі.

Вважаю, що Лома повинен був битися зі мною чотири роки тому, коли я викликав його, і я тоді сказав: «Бийся зі мною зараз, тому що буде тільки гірше». Зараз найгірший час для бою, тому що тепер я чемпіон, моя впевненість зашкалює. Я отримав імпульс. Отримав більше досвіду. Відтоді все покращилося. 20 травня побачите, як я поб’ю аматора. Наймолодший абсолютний чемпіон в історії», – сказав Хейні в інтерв’ю Top Rank Boxing.

Поєдинок між Ломаченком і Хейні відбудеться в ніч проти 21 травня на арені MGM Grand у Лас-Вегасі. На кону стоятимуть всі пояси легкого дивізіону, які належать американцю.