Футбол

Роналду грубо відштовхнув представника суперника, який хотів зробити з ним селфі (відео)

Новий тиждень розпочався для Аль-Наср не з найкращим результатом. 8 травня клубу Кріштіану Роналду не вдалось вдома обіграти одного з аутсайдерів Про-ліги Саудівської Аравії Аль-Халіджа.

Вже у першій 20-хвилинці команди обмінялись голами 1:1. Цікаво, що першими несподівано повели у рахунку гості завдяки м’ячу Фабіу Мартінша вже на 4-й хвилині зустрічі. А вже через 16 хвилин господарі зрівняли цифри на табло.

Проявив свій норов

За 60 хвилин, які залишились зіграти, Аль-Наср так і не спромігся бодай на один гол. Навіть Кріштіану Роналду, який провів увесь поєдинок, не допоміг команді вирвати домашню перемогу.

Фінальний свисток судді зафіксував мирову 1:1.

Після матчу емоції у господарів були далеко не найкращими. Найближче до серця цю нічию прийняв головна зірка та капітан Аль-Насра Кріштіану Роналду.

Після поєдинку футболіст Аль-Халіджа оточили Роналду, аби скористатись нагодою перекинутись кількома словами із зірковим футболістом та отримати футболку. Одному з гравців суперника пощастило. CR7 віддав свою футболку, у якій відіграв поєдинок.

Однак далі португалець проявив свій норов. Хтось із працівників Аль-Халіджа хотів зробити селфі з Кріштіану, але той негативно відреагував на нав’язливість. Зірковий нападник різко відштовхнув та попросив прибрати із його плеча руку.

Відео поведінки Роналду після матчу:

Аль-Наср після цієї нічиєї продовжує йти на другому місці у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 57 балів. Клуб Роналду поступається лідеру сезону Аль Іттіхаду 5 очками.

Роналду абсолютно не вражає своєю грою у Саудівській Аравії, куди перейшов у січні 2023 року. Від того часу CR7 провів за клуб 32 поєдинки, у яких забив 15 голів та віддав 4 асисти в усіх турнірах. Контракт португальця з саудівським клубом розрахований до кінця червня 2025 року.

niko

Recent Posts

Волейбольний клуб Решетилівка провів благодійний забіг для воїнів ЗСУ

60 000 грн для військового Романа Косенка та його побратимів зібрано завдяки благодійному забігу, який…

13 часов ago

Костюк не втратила позицій в новому рейтингу WTA

Відомо, на якій позиції у світовому рейтингу WTA перебуває перша ракетка України Марта Костюк. На…

19 часов ago

Відомий лижник увійшов у тренерський штаб збірної України з біатлону

Український лижник Олексій Красовський став провідним тренером штатної команди з біатлону. За даними видання "Чемпіон",…

20 часов ago

Біатлоніст Баккен, який мав проблеми із серцем, пропускає чемпіонат Норвегії

Норвезький біатлоніст Сіверт Гутторм Баккен був змушений відкласти повернення в біатлон через застуду. Спортсмен планував…

21 час ago

Міжнародна спортивна федерація зберегла обмеження щодо росіян і білорусів

Міжнародна шахова федерація (ФІДЕ) залишила обмеження щодо виступів російських та білоруських шахістів на міжнародних змаганнях,…

24 часа ago

На війні загинула колишня українська спортсменка

На російсько-українській війні загинула колишня українська важкоатлетка Ніна Пашкевич. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді…

2 дня ago