Лондонський Челсі, за який виступає український півзахисник Михайло Мудрик, ще не завершив процесу вибору нового головного тренера команди.

Челсі зараз проводить зовсім невдалий сезон. У суботу, 6 травня, «аристократи» виграли у Борнмута (3:1), тим самим перервавши серію з дев’яти безвиграшних матчів.

На «Стемфорд Брідж» вже давно зосереджені наступного сезону. Відомо, що команду не очолить Френк Лемпард. Вже кілька тижнів триває процес вибору нового тренера. Рішення має бути ухвалене найближчими днями.

Маурісіо Почеттіно вважається фаворитом на посаду головного тренера лондонської команди. Аргентинець безробітний з кінця минулого сезону після відходу з ПСЖ.

Новий тренер Челсі не вступить у володіння одразу. Лемпард керуватиме командою до кінця сезону. Як повідомляє The Athletic, обидва тренери, як очікується, працюватимуть разом найближчими тижнями. Однак не уточнюється, як це виглядатиме на практиці.

За менш ніж рік правління Тодда Боелі на «Стемфорд Брідж» вже працювали три тренери: Томас Тухель, Грем Поттер та Лемпард. Окрім того, в одному матчі команду очолював Бруно Сальтор.

Челсі не має шансів на вихід у наступний розіграш єврокубків. На даний момент команда займає 11-е місце у турнірній таблиці АПЛ.

22-річний Мудрик у складі Челсі провів 15 матчів і зробив двох асистів.