Форвард Браун Ідейє знову може опинитися в Києві. І йдеться не про трансфер нігерійця. Повернути нападника до Динамо може … Яна Волощенко, яка є матір’ю двох дітей Ідейє. Вона розповіла, на якому етапі знаходиться справа про несплату аліментів колишнім динамівцем.
– «В Україні на Брауна відкрито кримінальну справу за несплату аліментів. Тепер мої адвокати підготували належні документи і звернулися до Інтерполу, щоб вони видали ордер на його арешт. Його мають заарештувати та екстрадувати до України. Він не зможе перетнути кордон.
Тож скоро він буде у Динамо. Я чула, що зараз футболісти Динамо погано грають, тож я допоможу Ігорю Суркісу повернути Брауна. Потрібно трохи почекати, в Інтерполі заяву розглядають чотири місяці», — сказала колишня дівчина Ідейє Яна Волошина.
Сам же ексфорвард Динамо, який нині виступає в Кувейті, днями дав інтерв’ю, в якому заявив, що він завжди був зразковим сім’янином і не має позашлюбних дітей, а люди, які вимагають від нього аліменти – це звичайні шантажисти.