Румунський фахівець Мірча Луческу, який очолює київське «Динамо», переконав усіх у тому, що його рано списувати з рахунків і викреслювати зі складу «біло-синіх».

У планах у румунського тренера найближчим часом немає пункту про вихід на пенсію.

Луческу провели операцію і наступного дня після цього тренер повернувся на базу київського клубу. Він уже встиг провести своїм підопічним заняття з теорії. Про це стало відомо з опублікованої новини в Telegram-каналі «Бомбардир», повідомляє PrSport.

Нагадаємо, що раніше наставнику київського клубу поставили діагноз — коксартроз. Після проведеного медичного обстеження лікарі відправили тренера на операцію, яка пройшла в понеділок, 1 травня. Наразі на тренера очікує тривалий процес реабілітації, але і в такий момент він знаходить вільний час, який присвячує своїй команді. Чинний контракт Луческу з «Динамо» розрахований до літа 2024 року.

Наразі виконувачем обов’язків головного тренера ФК «Динамо» (Київ) є Олександр Шовковський. На цій посаді Шовковський разом із командою виграв у двох поєдинках проти футбольних клубів «Металіст» і «Ворскла», а також його визнали найкращим тренером за результатами 24 туру Української Прем’єр-ліги. Команда розташувалася на 4-му місці в турнірній таблиці чемпіонату України, відставши від луганської «Зорі», яка увійшла до трійки лідерів чемпіонату, на 5 очок.