Власник Челсі прокоментував негативні виступи команди у сезоні-2022/2023Челсі провалює сезон-2022/2023 / ФК Челсі
Лондонське Челсі продовжує провалювати сезон-2022/2023. Новий власник «аристократів» Тодд Боулі прокоментував негативні результати команди.

Тодд Боулі увійшов до консорціуму після того, як Роман Абрамович продав Челсі. Також в це об’єднання бізнесменів, які утримують лондонський клуб увійшли американець Марк Волтер та швейцарець Гансйорг Вісс.

Боулі: Уболівальники є вимогливими, вони хочуть перемог

Перший прокоментував провальні результати команди та заговорив про перспективи клубу. За словами Буолі, вони вірять у клуб, у якому бачать проєкт не на один рік.

«Уболівальники є вимогливими, вони хочуть перемог. Ми це усвідомлюємо і теж хочемо перемагати. Бачення таке, що це довгостроковий проєкт, ми налаштовані на перспективу. Віримо, що з усім упораємося», – заявив Буолі.

Нагадаємо, що власник Челсі розкритикував футболістів після домашньої поразки від Брайтона 1:2. Тодд Боулі навідався у роздягальню «синіх», де особисто висловив своє невдоволення беззубою грою команди. Відзначається, що на ту зустріч Боулі прийшов у компанії іншим співвласників клубу.

В останньому матчі Челсі знову не потішило позитивним результатом. «Аристократи» без шансів програли на виїзді Арсеналу 3:1.