Капітан збірної України Андрій Ярмоленко може продовжити кар’єру у німецькій Бундеслізі. У послугах досвідченого бомбардира зацікавлений один із провідних клубів Німеччини.

За трансфер Ярмоленко не доведеться платити, тому він є пріоритетною метою франкфуртського «Айнтрахту», повідомляє видання «Новини.LIVE» із посиланням на Bild.

Претендент на Ярмоленка

Через кілька місяців «орлів» покине провідний бомбардир. На рахунку форварда збірної Франції Рандаля Коло Муані 13 голів та десять результативних передач у нинішньому сезоні. Гравцем цікавляться багато грандів, включаючи «Баварію» та «ПСЖ». Він не залишиться в «Айнтрахті».

Франкфуртці розглядають варіант із запрошенням Ярмоленка. Влітку в Андрія закінчується термін дії контракту з «Аль-Айном», тож за українського гравця не доведеться платити. Іншим претендентом на Ярмоленка залишається київське «Динамо».

У сезоні 2022/2023 Андрій Ярмоленко забив за «Аль-Айн» дев’ять голів і зробив чотири результативні передачі. Його команда продовжує виборювати чемпіонський титул в ОАЕ.