Новини

Футболістам українського клубу заплатять премію за скандальну поразку «Шахтарю»

Головний тренер ФК Минай Володимир Шаран і наставник «Шахтаря» Ігор Йовічевіч висловилися щодо епізоду з незарахованим голом господарів поля на 45+1-й хвилині гри, яка завершилася перемогою «гірників» із рахунком 1:0.

Володимир Шаран та Ігор Йовічевіч по-різному розсудили момент із помилково незарахованим голом у ворота «Шахтаря» у грі з Минаєм у чемпіонаті України.

Пресслужба Миная представила слова обох тренерів, пише FanDay.

Шаран вважає, що суддя Микола Балакін повинен був зараховувати гол Дмитра Немчанінова.

«Гол ми забили чистий наприкінці першого тайму. І ще невідомо, як би склався другий тайм. У нас було б більше емоцій. Зрозуміло, що і Шахтар міг додати. Це єдиний негатив. Президент клубу сказав, що за поразку будуть преміальні — це комплімент для всіх нас».

Йовічевіч, зі свого боку, заявив, що до моменту з незарахованим голом був епізод, у якому порушили правила на Лассіні Траоре. На його думку, арбітр мав ще раніше зупиняти гру.

«Я ще не бачив цей момент, тому що переглядаю матчі зазвичай наступного дня. Але про гол говорять з боку Миная. Раніше я бачив фол на Траоре, фіксація якого не дозволила б виникнути ситуації, за підсумком якої мають претензії тренер і гравці Миная».

Зазначимо, що президент Миная Валерій Пересоляк справді залишився задоволеним грою своїх футболістів і пообіцяв виплатити їм премію, незважаючи на поразку.

«Я задоволений діями наших гравців, подякував тренерському штабу і прийняв рішення, що команда за цю поразку отримає преміальні. Сподіваюся, це стане мотивацією для гравців і вони демонструватимуть таку гру й надалі».

Шахтар завдяки перемозі над Минаєм зберіг відрив від Дніпра-1 в чемпіонських перегонах на п’ять пунктів (підопічні Олександра Кучера мають одну гру в запасі).

sportnews

Recent Posts

На війні загинула колишня українська спортсменка

На російсько-українській війні загинула колишня українська важкоатлетка Ніна Пашкевич. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді…

17 часов ago

Краснопір: “Вважаю, нічия Руху проти Динамо закономірна”

Нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір дав коментар Eurofootball.com.ua за підсумками матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги…

1 день ago

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

2 дня ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

2 дня ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

2 дня ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

2 дня ago