Півзахисник клубу «Крилья Совєтов» Дмитро Іванісеня не поспішає залишати росію. Колишній футболіст збірної України заробляє гроші у країні, яка веде повномасштабну війну з його батьківщиною.

Більшість часу в Самарі Іванісеня проводить «на лікарняному», повідомляє видання «Новини.LIVE».

29-річний Дмитро Іванісеня кілька років тому був одним із лідерів луганської «Зорі». Вихованець «Кривбасу» отримав виклик до збірної України, ним цікавилися клуби з Іспанії.

Кар’єра Іванісені в росії

Однак у 2021 році Іванісеня несподівано прийняв запрошення від клубу «Крилья Совєтов» і переїхав до росії. З початком повномасштабної війни в Україні він опублікував кілька антивоєнних повідомлень, але залишився в Самарі. Своє рішення Іванісеня не коментував. Його друг розповів, що у разі дострокового розірвання контракту Дмитро буде змушений виплатити велику неустойку клубу. Хоча УЄФА звільнила легіонерів від виплат на початку весни 2022 року, чим скористалося багато футболістів, які виступали в росії.

У складі «Крильєв Совєтов» Дмитро Іванісеня отримує 490 тисяч доларів на рік. Це набагато більше, ніж він заробляв у «Зорі». Поки українці воюють із росією за власне майбутнє, півзахисник отримує чеки у Самарі. До речі, Іванісеня рідко виходить на поле. Він не грав з літа минулого року до березня 2023 року, але нещодавно знову отримав травму. Це не заважає футболісту подорожувати світом із дружиною Юлією Скачковою.