Новини

Челсі може попрощатися з Мудриком: українцем цікавляться кілька клубів

Півзахисник збірної України Михайло Мудрик за кілька місяців може перейти до іншого клубу. Керівництво «синіх» не виключає варіант з орендою молодого гравця.

Мудрику не вдається стати основним футболістом лондонської команди, повідомляє видання «Новини.LIVE» із посиланням на Mirror.

У «Челсі» продовжують вірити в потенціал Михайла Мудрика навіть попри те, що українець поки що не виявив тих якостей, через які за нього заплатили величезні гроші. Керівництво лондонського клубу розуміє, що гравець опинився в клубі не в найкращий для «Челсі» час.

Часті звільнення тренерів призвели до затяжної кризи у «Челсі». Столична команда вперше за довгий час не зіграє наступного сезону у Лізі чемпіонів. Після 32 зіграних матчів «сині» випереджають суперників із зони вильоту лише на десять очок.

Куди може перейти Мудрик?

У першій половині наступного сезону «Челсі» зробить ставку на досвідчених гравців, які мають повернути команду на вершину турнірної таблиці. Декілька молодих футболістів на чолі з Мудриком можуть вирушити в оренду терміном від шести місяців до року.

У послугах Михайла зацікавлені одразу кілька клубів. В Англії найкращі шанси отримати Мудрика зберігає «Брайтон» Роберто Де Дзербі. Однак, українець може опинитися і в іншій лізі. Ним цікавиться італійський «Інтер». Оренда Мудрика може стати частиною операції з трансферу на «Стемфорд Брідж» воротаря «нерадзуррі» Андре Онана.

У сезоні 2022/2023 Михайло Мудрик провів 13 поєдинків у АПЛ. На його рахунку дві результативні передачі.

sportnews

Recent Posts

Білодід відповіла на чутки про завершення кар’єри

Відома українська дзюдоїстка Дар'я Білодід висловилася щодо чуток про завершення професійної кар'єри. В п'ятницю ввечері…

6 часов ago

Усик зберіг статус найкращого боксера світу

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC та WBO Олександр Усик залишився лідером…

14 часов ago

Маркевич дав оцінку виступам збірної України в матчах проти Грузії та Чехії

Відомий український тренер Мирон Маркевич поділився думками щодо нещодавніх матчів національної збірної України. У жовтні…

15 часов ago

Доротея Вірер порівняла літні та зимові Олімпіади

Чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер порівняла зимові та літні Олімпійські ігри. «Я втомилася,…

16 часов ago

Віттоцці визнано італійською спортсменкою року за версією FISI

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу Ліза Віттоцці отримала свій трофей як найкраща спортсменка Італії із…

18 часов ago

Мороз підбив підсумки виступу збірної України у відборі на юнацьке Євро

Головний тренер юнацької збірної України U-17 Юрій Мороз поділився думками щодо виступу команди у відборі…

19 часов ago