Хокеїст Валерій Нічушкін, який грає за «Колорадо», потрапив у незручну ситуацію. У його готельний номер проникла дівчина, що сильно випила. Вона стверджує, що приїхала до США з України, а паспорт її відібрали.

Представник Росії у НХЛ Валерій Нічушкін, який виступає за «Колорадо», потрапив у скандал за участю дівчини з пострадянського простору. Її у нетверезому стані спортсмен виявив у своєму готельному номері, хоча сам Нічушкін із нею незнайомий.

Дівчина перебувала у стані гострого алкогольного сп’яніння, тож хокеїсту довелося викликати у номер співробітників поліції. Вона була настільки в неадекватному стані, що навіть ударила одного із співробітників загону поліції, а саме лікаря Бредлі Чангстрема.

За словами самої дівчини, чиє ім’я та прізвище поки що не розголошуються, у США вона потрапила з Росії, але сама родом з України. 28-річна жінка також повідомила, що не мала бути тут і що у неї відібрали паспорт «погані люди». Чи це був сам росіянин чи хтось інший, невідомо.

Але поки що агент Нічушкіна повністю заперечує причетність свого підопічного до цього інциденту. Він стверджує, що у готельному номері Валерія нікого не знайдено.

Варто зазначити, що зараз росіянин не грає за «Колорадо» в серії плей-офф Кубка Стенлі. Він з’явився на льоду лише у двох домашніх матчах проти «Сіетла», а потім залишив розташування «Евеланш» за особистими обставинами.