Колишньому чемпіону у трьох вагових категоріях Василю Ломаченку (17-2, 11 КО) буде неймовірно складно побити американця Девіна Хейні (29-0, 15 КО) у бою за всі пояси легкого дивізіону. При цьому наш співвітчизник завдяки своєму досвіду та технічним даним може подати урок молодшому супернику.

Таку думку в інтерв’ю YouTube-каналу bokserorg висловив промоутер Олександр Красюк. Представник Олександра Усика (20-0, 13 КУО) став на захист Василя, який постійно підпадає під критику вболівальників через поширення російської пропаганди від УПЦ МП.

«З мого боку це звучатиме, як велика підтримка, тому що в глибині душі я ставлюся до Ломаченка, як до свого співвітчизника. Не має значення, що він робить і що він говорить. Він залишається українцем. І я йому бажаю перемогу. Але це дуже ризикований поєдинок для нього. Два роки тому я б поставив на Василя із заплющеними очима, але зараз я скажу, що у нього менше шансів шансів. Але він воїн. Він технічний боксер, який може викласти урок Хейні. Можу сказати, що перевага на боці Хейні – він молодший, він вмотивований і він просто більший», – сказав Красюк.