Парі Сен-Жермен у рамках 33 туру французької Ліги 1 доволі несподівано поступився на своєму полі середняку Лорьяну. Парижани програли з рахунком 1:3.

Сьогодні, 30 квітня, в рамках 33 туру французької Ліги 1 ПСЖ на своєму полі зустрічався з Лорьяном.

На 15 хвилині Енцо Ле Фе вивів гостей вперед. А на 20 хвилині Ашраф Хакімі отримав червону картку та залишив парижан у меншості. Та і в таких умовах Парі Сен-Жермен зумів відігратися після того, як Кіліан Мбаппе на 29 хвилині записав до свого активу черговий гол у цьому сезоні. І все ж до перерви «мерлузи» забили ще раз, завдяки точному удару Дарліна Йонгва. Перший тайм виграв Лорьян з рахунком 2:1.

У другій половині зустрічі у ПСЖ не виходило відігратися ще раз. А ось підопічні Режиса Ле Брі забили третій м’яч у ворота французького гранда. Зробив це Бамба Дьєнг. У підсумку Лорьян переміг з рахунком 3:1.

Лорьян після цієї вікторії з 48 очками в активі іде десятим у чемпіонаті Франції. У свою чергу, ПСЖ з 75 балами продовжує лідирувати. Другий Марсель українця Руслана Маліновського з 67 балами має гру в запасі. Сьогодні о 21:45 провансальці розпочнуть домашню зустріч з Осером.