Попереду у клуба «Аль-Наср» із Саудівської Аравії, в якому виступає Кріштіану Роналду, серйозні зміни. Голова ради директорів Мусаллі Аль-Муаммар подав у відставку з посади президента.

Це рішення було ухвалене на тлі невдоволення вболівальників та погіршення атмосфери в команді, повідомляє Saudi Gazette.

«Аль-Наср» програв два поєдинки за один тиждень. Команда все ще бореться за чемпіонський титул із «Аль-Іттіхадом», але тепер відстає від лідера на шість очок. І при цьому головний конкурент ще має поєдинок у запасі.

Також «Аль-Наср» припинив боротьбу у національному кубку. Нещодавно в команді з’явився новий тренер, оскільки попередній наставник був звільнений після конфлікту з футболістами.

Що зміниться для Роналду?

Очікується, що відставка Аль-Муаммара буде ухвалена в найближчі два дні. Зміни відбудуться й у раді директорів клубу. Аль-Муаммар очолював клуб із 1 квітня 2021 року. Перед цим він обіймав посаду головою ліги Саудівської Аравії.

Мусаллі Аль-Муаммару приписують розчарування у Кріштіану Роналду. Нібито голова ради директорів «Аль-Наср» шкодує, що запропонував контракт португальцю, через який зіпсувалася атмосфера в команді. Але підтвердження цієї тези немає. Однак новий керівник клубу із Саудівської Аравії може інакше поставитися до головної зірки «Аль-Насра».