Журналіст Сергій Болотніков поставив Ігорю Суркісу в приклад керівництво луганської Зорі та донецького Шахтаря, які вміють обирати тренерів пише sportnews.com.ua.

Після центрального матчу 22-го туру УПЛ Динамо – Шахтар стало відомо, що наставник киян Мірча Луческу перенесе операцію і не зможе виконувати свої обов’язки свої столичному гранду. Тому тимчасово завдання румунського фахівця в команді виконуватиме Олександр Шовковський

Сергій Болотніков вважає, що таким чином Олександра Шовковського готують на посаду постійного головного тренера Динамо влітку.

«Я думаю, що призначення Шовковського, а не Гусєва чи когось іще, не випадкове. Швидше за все, Шовковського потроху готують до повноцінної посади головного тренера Динамо влітку.

Це оптимальний і найочевидніший варіант. Я розумію, що ми всі хочемо якогось крутого тренера — Скрипника і тд. Але це Суркіси. У них талант знаходити абсолютно хр####ві варіанти з тренерами».

Болотніков розкритикував Ігоря Суркіса за обрані ним варіанти наставників для Динамо і поставив у приклад керівництво Зорі та Шахтаря.

«Подивіться на Зорю, їхні останні три тренери – Вернидуб, Скрипник, ван Леувен. У Динамо – Луческу, Блохіни, Михайличенки, Хацкевичі, що завгодно. Маючи такий класний бренд, ви повинні легко збирати найкращих тренерів. Але це робить Шахтар, Зоря, всі, крім Динамо», – сказав Болотніков в ефірі KDK.

Після 22 зіграних матчів у чемпіонаті України Динамо з 41 очком посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ.

У наступному турі Динамо зустрінеться на виїзді з Металістом 28 квітня.