«ПСЖ» має намір посилити позицію центрального нападника цього літа, і пріоритетом спортивного радника парижан Луїша Кампуша є форвард «Тоттенхема» Гаррі Кейн. Але столичний клуб не обмежується одним варіантом, маючи кілька запасних: альтернативою Кейну може стати Рандаль Коло Муані пише sportnews.com.ua.

За інформацією видання, 24-річний нападник «Айнтрахта» (13 голів цього сезону Бундесліги) запам’ятався завдяки своїм виступам на чемпіонаті світу, організованому власниками «ПСЖ», і саме катарський клан у паризькому менеджменті наполягає на покупці Коло Муані, вже встановивши перший контакт з агентами гравця.

Кампуш високо оцінював талант Рандаля, але другим вибором спортивного директора ПСЖ після Кейна був екс-гравець Лілля Віктор Осімхен. Втім, якщо катарські власники наполягатимуть на кандидатурі Коло Муані, Кампушу, безперечно, доведеться ухвалити вибір начальства. Також, за інформацією RMC, остаточне рішення буде ухвалено лише відповідно до всіх умов нового проекту «ПСЖ».

Нагадаємо, що «Айнтрахт» планує виручити за Коло Муані не менше € 100 млн. На гравця збірної Франції претендують «Манчестер Юнайтед», «Баварія» та кілька інших великих клубів Європи.