«Корінтіанс» найняв тренера-педофіла, який зґвалтував 13-річну дівчинку, пише sportnews.com.ua.

Новий головний тренер «Корінтіанса» Кука виявився педофілом, а розкрилося це після його призначення. Інцидент із зґвалтуванням стався у 1987 році, коли Куке було 24 роки. Футболіст вирушив разом зі своєю командою «Греміо» до Швейцарії на матч. Перебуваючи в готелі, до нього та ще 2-х гравців підійшла 13-річна дівчинка, яка хотіла попросити автографи та футболки. Чоловіки погодилися, але запропонували їй пройти до номера… Що було далі – ви зрозуміли.

За півгодини дівчинка вийшла з номера в атрибутику «Греміо» та розповіла про всіх батьків. Вони звернулися до поліції і футболістів затримали, але за місяць відпустили після сплати штрафу. На першому допиті вони заявили, що не знають дівчинку, а на другому, коли було знайдено сліди їхньої сперми, зізналися, що секс був, але за згодою.

Після того, що трапилося, дівчинка зазнавала серйозних психічних розладів і намагалася покінчити життя самогубством. Швейцарське правосуддя вирішило продовжити судовий процес і в 1989 засудило Куку і його приятелів до 15 місяців в’язниці. Проте гравці вже були у Бразилії, звідки заборонено екстрадицію громадян.

За швейцарськими законами, у 2004 році термін покарання минув навіть без його відбування, тому тепер у Кукі все добре. Вчора в нього запитали в інтерв’ю про це і він заявив: Я нічого не робив. Люди кажуть, що було зґвалтування, але я думаю, що це просто був статевий акт із вразливою людиною».