Перемігши українського «Котигорошка» Ігоря Шевадзуцького, суперваговик (понад 90,7 кг) Мартін Баколе (19-1, 14 KO) з ДРК роздухарився і заявив, що тепер його цікавлять лише топові суперники. Викликав бути суперником для чемпіона IBF/WBO/WBA Олександра Усика (20-0, 13 КО), пише sportnews.com.ua.

«Я зробив гучну заяву [таким виступом]. Я перший, хто зупинив [Шевадзуцького], — сказав він Sky Sports. — Тепер я хочу Ділліана Уайта, Даніеля Дюбуа, Усика. А чому б і не Усика? Чому не Уайлдер? Я викликаю їх усіх, бо знаю, що можу зупинити їх».

Промоутер боксера з Африки, який проживає в Шотландії, підтакує. Бен Шалом (Boxxer) каже, що «Баколе настільки гарний, що бійці не хочуть з ним битися».

«Всі у боксі знають, наскільки він хороший, тому ми маємо зробити так, що він вийде на позицію обов’язкового претендента, і люди не зможуть його більше уникати. Мартін має «родовід», і він готовий до великих боїв», — сказав функціонер.

За його словами, пріоритет серед таких варіантів – бій проти Уайлдера: «Це бій, який він має отримати наступним. Уайлдер, Уайт чи Дюбуа».

Усик, ймовірно, проведе наступний бій проти обов’язкового претендента по лінії WBA Дюбуа.