Футбол

«У Луческу вагон досвіду»: екс-кіпер Динамо і Шахтаря спрогнозував переможця Класичного

Колишній воротар збірної України Рустам Худжамов назвав фаворита найпринциповішої дуелі українського футболу, пише sportnews.com.ua.

«Однозначно фаворит Шахтар, «гірники» більш рівно проходять чемпіонат. Динамо зараз у дуже важкому становищі, перш за все моральному. Я не розумію, за рахунок чого Динамо може перемогти Шахтар. Вони навіть з Рухом мали проблеми, у якого півскладу молодих футболістів, а вони на рівних грали з киянами. Можливо, у Динамо щось вийде за рахунок характеру, старання, але якщо немає внутрішньої впевненості в собі та партнерах, то нічого хорошого не буде.

Луческу та Йовічевич – класні спеціалісти. Але зараз Луческу виглядає трохи спустошеним. Він не звик працювати, коли навколо нього все настільки незрозуміло. Я думаю, йому буде важко щось довести без якісних футболістів до яких він звик. Я не хочу сказати, що в Динамо погані футболісти, але так буває, що між тренером та колективом пропадає хімія і все починає розвалюватись. В такому випадку найкращим варіантом буде зміна головного тренера.

Чи вміє Луческу працювати з молоддю? Так, вміє, але якщо поряд з молодими є досвідчені гравці, які своїм прикладом можуть чомусь навчити. Тому роль лідерів у команді дуже важлива.

Йовічевич – молодий та амбітний спеціаліст, якому є що доводити. Він вже показав, що вміє справлятися з колективом та ставити гру, яка подобається вболівальникам. Якщо обирати між Луческу та Йовічевичем, то віддам перевагу Йовічевичу. Але Луческу не потрібно скидати з рахунків, в нього вагон досвіду.

Хочу зазначити, що я ні за кого не вболіваю у цій ситуації і мій прогноз складається із того, що я бачу в даний момент – «гірники» сьогодні просто сильніші. Думаю, що Шахтар переможе з рахунком 3:1″, – сказав Худжамов у коментарі виданню Український футбол.

Нагадаємо, Класичне відбудеться вже сьогодні, 22 квітня, на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського. Початок зустрічі о 17:00.

Editor

Recent Posts

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

9 часов ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

12 часов ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

14 часов ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

1 день ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

1 день ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

1 день ago