Новини

Леоненко відреагував на смерть колишнього хавбека Динамо

Легенда Динамо Віктор Леоненко відреагував на смерть Павла Шкапенка, з яким вони разом виступали у складі киян. Футбольний експерт розповів про вклад Шкапенка, який пішов у кар’єру Сергія Реброва, пише sportnews.com.ua.

Віктор Леоненко заявив, що екс-хавбек Динамо Павло Шкапенко, який пішов з життя, був одним з його найближчих друзів під час ігрової кар’єри.

«Коли я грав, то Паша Шкапенко та Олександр Призетко були моїми найкращими друзями. Близькими. Пішов мій друг. Людина, яка реально найкраще грала головою. Мені здається, що зараз це досягнення у футболі. Я кличку йому придумав — Чапай».

Леоненко у подкасті свого телеграм-каналу також пояснив, як за часів виступів за біло-синіх Шкапенко захищав молодого форварда Сергія Реброва від тодішнього головного тренера Йожефа Сабо.

«Я не знаю, як Серьога себе сьогодні почуває. Я думаю, він завдячує йому. Здебільшого Сабо пхав Шкапенко, а той намагався якось захищати Реброва. Сабо пхав усім, крім мене. Думаю, що я сьогодні нап’юся. Не знаю, виконаю «плаксу» чи ні, але сльози, гадаю, самі потечуть», – сказав Леоненко.

Нагадаємо, що Шкапенко та Леоненко разом захищали кольори Динамо з 1992 по 1998 роки.

Editor

Recent Posts

Поздєєв став повноцінним головним тренером Колоса

Олександр Поздєєв став повноцінним головним тренером ковалівського "Колоса". Про це напередодні повідомила пресслужба "Колоса". Зазначається,…

3 часа ago

Матч Кривбас — Полісся буде дограно в понеділок

Поєдинок 28-го туру УПЛ між криворізьким "Кривбасом" і житомирським "Поліссям" було перенесено. Матч між "Кривбасом"…

4 часа ago

Ексарбітр ФІФА розповів, чи був пенальті у матчі Шахтар – Динамо

Багато хто з уболівальників сподівався, що українське класичне «Шахтар» – «Динамо», яке відбулося в рамках…

7 часов ago

Англійська преса оголосила одностайний вердикт Мудрику за останній матч і гол

Англійські видання прокоментували гру українського вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика в поєдинку проти Ноттінгем Форест,…

7 часов ago

Тайсон Ф’юрі залякує Олександра Усика перед поєдинком

Британський боксер Тайсон Ф'юрі продемонстрував свої кондиції перед прийдешнім поєдинком з Олександром Усиком Чемпіон світу…

8 часов ago

Усик зізнався, чи планує завершити кар’єру після перемоги над Ф’юрі

Непереможений український боксер, чемпіон світу WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів,…

8 часов ago