Шейн МакГіган, тренер обов’язкового претендента на титул WBA у надважкій вазі Даніеля Дюбуа, вважає, що його підопічний здатний перемогти чемпіона WBA, WBO та IBF Олександра Усика, який, на його думку, наблизився до спортивної старості, пише sportnews.com.ua.

«Олександр Усик — феноменальний боєць, але він людина з двома руками і двома ногами. Він менше, ніж Даніель. Я знаю, що ви можете це заперечувати, але Дюбуа — один із найжорсткіших панчерів у надважкій вазі. Я вірю, що він, мабуть, найсильніший панчер у дивізіоні… Якщо ви подивіться на Дерека Чісора, то він добився біса великого успіху в бою з Усиком.

Ми всі зосередилися на тому, що Усик перебоксував Ентоні Джошуа. Його тактика була феноменальною, він повернувся в бій після того, як був вражений, показав хоробрість та стійкість. Але з того часу він трохи постарів. Якщо ти не скористаєшся цією можливістю, то опинишся наприкінці черги. Тут діє принцип ротації, і Дюбуа мав погодитись на цей бій», — сказав МакГіган в інтерв’ю YouTube-каналу Boxing UK.