Глава Української асоціації футболу Андрій Павелко вкотре сплатив свої особисті витрати за рахунок грошей на розвиток українського футболу, пише sportnews.com.ua.

Андрій Павелко 5 квітня був переобраний на чотирирічний термін до Виконкому УЄФА. Цю подію він вирішив відзначити в одному із столичних ресторанів разом із іншими представниками УАФ.

Журналіст Костянтин Андріюк запевняє, що цей бенкет був сплачений не з кишені Андрія Павелка, а із грошей Української асоціації футболу.

«Є підозра, що за цей весь банкет та готельні номери на ніч заплатили з бюджету УАФ. Тобто із грошей, які мають йти на розвиток українського футболу.

Більше того, коли правоохоронці почали розслідувати цей факт, УАФ почала похапцем просити ресторан повернути цей платіж їм назад. Мовляв, оплату банкету було зроблено помилково», – написав Андріюк у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, Андрій Павелко звинувачується у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучної трави для футбольних полів. У рамках цього кримінального провадження керівник УАФ вніс за себе заставу у розмірі майже 10 млн. гривень за рахунок футбольної організації.