Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань прокоментував нічию з одеським «Чорноморцем» (1:1) у матчі 20-го туру української Прем’єр-ліги.

«Важко коментувати, особливо коли смуга нічиїх трохи підкошує моральний стан, але ми завжди маємо виходити із цієї ситуації разом. Я вважаю, що ми йдемо правильним шляхом. Так, коли м’яч не лізе – це прикро та неприємно, але у цьому компоненті і характер, і воля до перемоги.

Ми маємо ще додавати, більше прагнути перемоги. Що стосується самої гри, то я не маю претензій до хлопців, крім 20 хвилин у другій половині першого тайму, коли ми сіли після дуже якісних перших 25 хвилин. Нам треба з цим боротися, адже це проблема характеру – нам щось не вдається, ми не змогли забити…

Мені дуже не подобається така психологія, я хочу змінити її і постараюся зробити це якнайшвидше. Тому що не можна, коли не забиваєш момент, володієш м’ячем, коли ти настирливий, одразу агресивно вступаєш у відбір, а потім просто сідаєш і ховаєшся. Такого в нас не може бути. Для відпочинку ми маємо 15 хвилин у перерві.

Хлопці хотіли, але треба реалізовувати моменти, особливо ті, що були у другому таймі, коли вже грали здебільшого. Щодо «Чорноморця», це дуже організована команда. Ми їх дуже добре вивчили.

Грали з гарною командою, результат такий, який він є, тому маємо прийняти його», — сказав Ротань.