Новини

Вацко не вірить інсайду Романо про нового тренера збірної України

Блогер та коментатор Віктор Вацко відреагував на новину про потенційні переговори УАФ з екс-наставником збірної Хорватії Славеном Біличем.

Минулого тижня інсайдер Фабріціо Романо опублікував інсайд, що Білич після завершення семимісячної співпраці з англійським Вотфордом може очолити збірну України, якщо УАФ вирішить змінити свої плани щодо призначення Сергія Реброва.

Вацко переконаний, що йому бракує доказів того, що УАФ справді зацікавлена у запрошенні Білича попрацювати зі збірною України, пише sportnews.com.ua.

«Думаю, що сам Фабріціо навіть гадки не має, яка тут у нас катавасія стосовно нового тренера збірної розгорнулася. Катавасія, яка вже вийшла за межі футболу і стала десь абсолютно політичною. Про Білича як тренера в контексті роботи з національною збірної України я готовий буду серйозно говорити тільки після того, як отримаю більш вагомі докази про переговорний процес.

А чого більш вагомі докази? Чому я так сказав? Не знаю, тому що поки, як мені відомо, нічого вартого уваги в цій історії немає. Тому про Білича немає що говорити», – сказав Вацко у новому випуску On Air.

Нагадаємо, що найближчими матчами збірної України є поєдинки з Північною Македонією та Мальтою 16-19 червня відповідно. Ці зустрічі відбудуться в рамках кваліфікації синьо-жовтих на Євро-2024.

На першу гру відбору до чемпіонату Європи з Англією (0:2) як в.о. головного тренера Україну виводив Руслан Ротань, який також працює в Олександрії та молодіжній збірній.

Editor

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва "Динамо" провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

11 часов ago

Світоліна перенесла операцію, через яку достроково завершила сезон

Колишня перша ракетка України Еліна Світоліна перенесла операцію, через яку була змушена достроково завершити сезон.…

13 часов ago

Дружина Йоханнеса Бьо опублікувала рідкісне фото зіркового біатлоніста

Хедда Делі Бьо, дружина п’ятикратного олімпійського чемпіона, багаторазового чемпіона світу, норвезького біатлоніста Йоханнеса Бьо, опублікувала…

19 часов ago

Міжнародна федерація не допустить росіян і білорусів до змагань під своїми прапорами

Міжнародна шахова федерація (FIDE) відхилила пропозицію відновити повні права шахових федерацій Росії та Білорусі. Про…

23 часа ago

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

1 день ago

Доротея Вірер розповіла про свою роботу на Олімпійських іграх-2024

Триразова призерка Олімпіади, чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер розповіла про тонкощі своєї роботи…

2 дня ago