Хавбек Зорі Максим Хлань потрапив у неприємну ситуацію через те, що не бажає підписувати нову угоду з луганцями, пише sportnews.com.ua.

«Хлань не тренується з Зорею U-19. Він все ж тренується з основною командою. Але тренуваннями це не назвеш. Він просто приходить у призначений час, як і всі. Але поки всі тренуються, він просто намотує кола. Його не залучають до справжнього тренувального процесу.

Наскільки я розумію, каменем спотикання стало те, що Хлань очікував від Вадима Шаблія, що він знайде йому європейський клуб, і тоді буде підписана домовленість з Шаблієм. Клубу, який задовольняв би інтереси Хланя, не знайдено. Тому пішли у зарубу з сірим кардиналом луганського клубу, не продовжують контракт», – сказав Максим Гіленко в «ТаТоТаке».

Додамо, Хлань приєднався до луганців взимку 2021 року з Карпат. За першу команду Зорі хавбек дебютував цього сезону й провів 8 матчів, відзначившись 2 асистами. На останні два поєдинки УПЛ футболіст навіть не потрапив у заявку.

Нагадаємо, що Зоря не вперше вдається до подібних дій. Раніше Владислав Кочергін відмовився продовжувати контракт, за що його також на тривалий час позбавили можливості тренуватись з основою.