Новини

Усик продовжує лідирувати у рейтингу найкращих боксерів світу

У нещодавно опублікованій версії рейтингу найкращих боксерів у всіх дивізіонах від журналу The Ring утримує 1 місце українець Олександр Усік. Представлено у топ-10 ще один вітчизняний боксер – Василь Ломаченко, пише sportnews.com.ua.

Український боксер Олександр Усик так і залишився на першому місці в оновленому рейтингу найкращих боксерів світу за версією видання The Ring. Понад те, він очолює і другий рейтинг, саме у своєму дивізіоні. Його екс-суперник Тайсон Ф’юрі, з яким не вийшло домовитися про поєдинок, навіть не увійшов до десятки найкращих.

До топ-3 найкращих боксерів світу незалежно від дивізіону, в якому вони виступають, увійшли ще японець Наоя Іноуе, а також представник США Теренс Кроуфорд. Що важливо, до топ-10 рейтингу увійшов ще один боксер із нашої країни – Василь Ломаченко, він посідає 7 місце.

4 місце у рейтингу посідає американець Еррол Спенс, 5 місце – мексиканець Сауль Альварес, 6 місце – росіянин Дмитро Бівол. На 8-му рядку рейтингу розташувався британець Джош Тейлор, на 9-му рядку – американець Джермейн Чарло, і замикає топ-10 мексиканець Хуан Франциско Естрада.

Хоча бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі не відбудеться цього місяця в Лондоні, як це планувалося, робити велику паузу між поєдинками українець не планує. Тепер команда Усіка веде переговори із промоутером британця Даніеля Дюбуа, який є обов’язковим претендентом на бій проти українця.

Editor

Recent Posts

Футболіст збірної України відповів на звинувачення в расизмі

Півзахисник французького "Бордо" Данило Ігнатенко висловився щодо нещодавніх звинувачень в расизмі. Кілька тижнів тому з'явилася…

12 минут ago

Ярмолюк висловився про можливу участь на Євро-2024

Півзахисник "Брентфорда" Єгор Ярмолюк поділився думками щодо своєї можливої участі на Євро-2024. Виступи Ярмолюка за…

31 минута ago

Полісся підтримало Усика перед боєм проти Ф’юрі

Житомирське "Полісся" звернулося до чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та…

51 минута ago

В Інгульці показали процес будівництва нового стадіону (відео)

Представники "Інгульця" показали, як відбувається процес будівництва нового стадіону. Напередодні в ЗМІ з'явилася інформація, що…

1 час ago

Працівники Чорноморця отримали бронь від мобілізації

Одеський "Чорноморець" було визнано критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий…

2 часа ago

Берінчик увімкнув сирену повітряної тривоги на пресконференції до бою проти Наваррете

Український боксер Денис Берінчик нагадав про війну в Україні під час офіційної пресконференції перед боєм…

2 часа ago