Генеральний менеджер українського промоції Top Boxing Generation Владислав Єлісєєв розповів, хто, на його думку, стане наступним суперником чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО), пише sportnews.com.ua.

«Я думаю, що це складне питання для всіх, і насамперед – для команди Олександра. Не так багато відомих боксерів, проти яких Усику було б цікаво боксувати. Він пройшов дуже серйозний, дуже важкий шлях у професійному боксі. Я не пам’ятаю зараз нікого, хто був абсолютним чемпіоном у двох найважчих вагових категоріях. Вусик може стати легендою надовго.

Ще до Ф’юрі були розмови про бій Олександра з Уайлдером. Це цікавий поєдинок, бо у рингу зустрінуться боксери різних стилів. Уайлдер – ударний боєць, Олександр – технічний. Я дам Уайлдеру 5 відсотків на перемогу у цьому поєдинку. Він банально не зможе потрапити до Усіка.

Інші американці – не такі відомі. Звичайно, є класні проспекти, але Уайлдер — наймедійніший і найцікавіший для Олександра на сьогодні. Зрозуміло, є обов’язковий претендент Дюбуа, але невідомо, в якому він стані через травму», — сказав Єлісєєв.