Промоутер Ентоні Джошуа (25-3, 22 КО) Едді Хірн назвав іншого британського боксера Джо Джойса (15-0, 14 КО) гідним стати наступним суперником українця Олександра Усика (20-0, 13 КО). Функціонер не погодився з тим, що обов’язковим претендентом на один із поясів нашого співвітчизника назвали Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО), пише sportnews.com.ua.

Про це Хірн заявив в інтерв’ю iFL TV, пише портал Boxing Scene. Він зазначив, що у суперниках Дюбуа були невідомі та слабкі опоненти, тоді як Джойс бився з серйозними опонентами, у тому числі побивши і самого Даніеля, який уже розпочав переговори щодо організації бою з Усиком.

«Мені подобається Даніель Дюбуа, але кого він побив, щоб стати обов’язковим претендентом для Олександра Усика? Тревор Брайан, Кевін Лерена та Богдан Діну. Це, звичайно, фейр-плей щодо Дюбуа, але я думаю, що Джо Джойс має отримати шанс набагато раніше за нього. Хоча я бажаю Дюбуа удачі», – сказав Хірн.

Нагадаємо, Всесвітня боксерська асоціація (WBA) санкціонувала бій Усік — Дюбуа після того, як зірвався поєдинок українця проти Тайсона Ф’юрі (33-0-1, 24 КО). Промоутер українця Олександр Красюк зробив несподівану заяву про Ф’юрі. Сам наш чемпіон заявив, що його поєдинок проти британця точно відбудеться.