«Ніцци» щодо можливості приходу до цієї команди. При цьому досвідчений румунський фахівець наголосив, що навіть не замислювався про те, щоб залишити «біло-синіх», незважаючи на погані результати команди цього сезону, пише sportnews.com.ua.

Про це Луческу розповів в інтерв’ю румунському телеканалу Prima Sport 1. За словами Луческу, він міг піти з «Динамо» ще перед стартом сезону, але не міг так вчинити, коментуючи інформацію ЗМІ, про можливу відставку з київської команди, яка посідає четверте місце у Прем’єр-лізі.

«Що б не трапилося, я ні з ким не домовляюся. Були дискусії, коли ми грали в Ренні. Приїжджали люди з «Ніцци», але мені й на думку не спадало їхати. Тут, в Україні, докладають великих зусиль для продовження чемпіонату. Коли ми грали з «Ренном», були представники «Ніцци». Я міг би перейти до «Фенербахче» влітку, але не захотів. Це не в моєму характері. Я не міг залишити команду в тому становищі, в якому вона була. Якщо керівництво «Динамо» вирішить, що потрібні зміни, то я піду», – сказав Луческу.