Український легіонер лондонського «Челсі» Михайло Мудрик не готовий до вимог Прем’єр-ліги у плані фізичної підготовки. Саме в цьому полягає основна причина невдалих виступів нашого співвітчизника за нову команду, куди він перейшов у січні цього року, пише sportnews.com.ua.

Таку думку висловили експерти відомого футбольного порталу Goal.com. Аналітики назвали трансфер Мудрика одним із найбільш провальних для «Челсі» цього сезону. Вони наголосили, що українець виглядає у складі «синіх» інородним тілом і поки що розчаровує і вболівальників, і керівництво клубу.

«Сині» виграли гонку за високорейтингового українця, випередивши «Арсенал», але, якщо не брати до уваги обнадійливий дебют з лави запасних проти «Ліверпуля» на «Енфілді» в лютому, він виглядав як риба, яку викинуло з води. Мудрик ще не відкрив рахунок голам за «Челсі», незважаючи на те, що мав багато моментів. І, схоже, він фізично не готовий до вимог футболу Прем’єр-ліги. Погана гра колишнього вінгера донецького «Шахтаря» вже стала приводом для занепокоєння керівників клубу», – зазначили у виданні.