Власники «Челсі» Тодд Боулі та Бедад Егбалі висловилися про призначення фахівця Френка Лемпарда новим головним тренером клубу, пише sportnews.com.ua.

«Ми раді знову вітати Френка на «Стемфорд Брідж». Френк – член Залу слави АПЛ та легенда «Челсі». Оскільки ми продовжуємо ретельний процес пошуку постійного головного тренера, ми хочемо надати клубу і нашим вболівальникам чіткий і стабільний план на решту сезону. Ми хочемо забезпечити всі шанси на успіх, і Френк має всі характеристики та якості, які потрібні, щоб довести нас до фінішу.

У суботу ми маємо важливу гру з «Вулверхемптоном», а потім ми сконцентруємося на чвертьфіналі Ліги чемпіонів у Мадриді. Ми всі збираємося надати Френку нашу повну підтримку, оскільки прагнемо добитися найкращого результату у всіх матчах, що залишилися», – сказано в заяві керівників «Челсі» на офіційному сайті лондонського клубу.

Раніше «Челсі» оголосив про підписання контракту з Лемпардом до кінця поточного сезону. 2 квітня клуб звільнив Грема Поттера, який очолював команду з вересня.