Регулярний чемпіон WBA у важкій вазі британець Даніель Дюбуа висловився про бій із володарем титулів WBA, IBF та WBO українцем Олександром Усиком, пише sportnews.com.ua.

«Настав час забрати те, заради чого я працював усе своє життя. Усік, ти хороший чемпіон, але ніхто не бив тебе так, як це зроблю я», – написав Дюбуа у соціальних мережах.

Нагадаємо, що після того, як команди Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі не змогли домовитися про бій, Всесвітня боксерська асоціація (WBA) зобов’язала Вуса провести захист титулу проти Даніеля Дюбуа, давши сторонам 30 днів на переговори про організацію бою.

Дюбуа востаннє виходив на ринг проти Кевіна Лерени у грудні минулого року. Цей бій, зупинений у третьому раунді, завершився на користь Даніеля технічним нокаутом. У його активі 19 перемог (17 нокаутом) та одна поразка.

Усик останній поєдинок провів проти Ентоні Джошуа у серпні 2022 року. У цьому протистоянні роздільним рішенням суддів перемогу здобув Олександр. На його рахунку 20 перемог (13 нокаутом) та жодної поразки.