Футбол

Тренер Шахтаря знайшов причини сенсаційної втрати очок в УПЛ

Головний тренер Шахтаря Ігор Йовічевіч прокоментував несподівану нічию своїх підопічних у матчі проти Чорноморця, пише sportnews.com.ua.

Нагадаємо «гірники» розписали бойову нічию з «моряками». За Шахтар відзначилися Криськів і Гочолейшвілі, Чорноморець відповів голами Путрі та Салюка.

«Перш за все, це був очікувано важкий матч. Після поєдинків національних збірних завжди так буває, бо футболісти повертаються в різних ступенях готовності: хтось грав за збірну обидва матчі, хтось – один тайм або не виступав взагалі. Поки футболісти знову не впіймають темп і ритм гри, перший поєдинок завжди небезпечний. Про це всі говорять, і це не є демагогія, а простий факт.

Але по грі, думаю, що не закрили рахунок у першому таймі, коли мали набагато більше нагод. У перші 20 хвилин було 4-5 моментів, які ми в кращих матчах закривали, знаючи, що в другому таймі десь втома вийде на перший план, і реалізація буде неоптимальною. Нам не вистачило останнього удару, креативності й реалізації, особливо, скажу ще раз, у першому таймі. Хоча ми і не контролювали гру, наскільки хотіли, бо це важко, тому що Чорноморець – єдина команда УПЛ, яка пропонує гру один в один по всьому полю, з високим пресингом.

Весь час один в один – це має бути дриблінг. Це виснажує, і ти маєш бути свіжим для такого матчу. Нам забракло трохи свіжості, щоб витримати той темп. Суперники пропонують агресивний футбол, і у перших трьох іграх весни Чорноморець показав, на що здатен. Тож тут ще багато команд втратять очки, і одесити ще позмагаються за бали», – цитують Йовічевіча на офіційному сайті клубу.

Editor

Recent Posts

Усик більше не фаворит. Букмекери різко змінили котирування перед боєм із Ф’юрі

Експерти не знають, хто виграє бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Поєдинок…

19 минут ago

Український футболіст розповів, як в Грузії його команда грала на контору

Ексзахисник Десни Андрій Мостовий, який зараз живе в Німеччині та грає у футбол на аматорському рівні,…

51 минута ago

Де дивитися бій Усик – Ф’юрі

Ексклюзивним транслятором бою в Українї став медіасервіс MEGOGO. Переглянути поєдинок наживо можна буде за передплатами "Легка",…

1 час ago

Що зміниться в разі перемоги Усика над Ф’юрі або його поразки

Український боксер Олександр Усик зійдеться в ринзі з британцем Тайсоном Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона…

2 часа ago

Усику перед боєм з Ф’юрі приписали майже 5 кіло зайвої ваги

Під час зважування перед боєм Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі українському боксеру помилково приписали зайвих…

2 часа ago

Почеттіно попередив про серйозність травми Мудрика

У лондонському «Челсі» опублікували нові подробиці щодо стану здоров’я Михайла Мудрика. Українець отримав небезпечну травму…

3 часа ago