Чемпіон WBA, IBF та WBO у надважкій вазі Олександр Усик може провести свій наступний поєдинок проти обов’язкового претендента за версією WBA Деніела Дюбуа у Великій Британії, якщо представникам боксерів вдасться домовитися, повідомив промоутер Усіка Олександр Красюк, пише sportnews.com.ua.

Нагадаємо, що нещодавно після багатомісячних переговорів зірвалося проведення бою за звання абсолютного чемпіона світу між Усиком і чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі, і тепер команда Усика веде переговори про поєдинок проти регулярного чемпіона WBA Дюбуа з тим самим британським промоутером Френком Уорреном, який представляє.

«Найближча нагода провести бій для Усика — це обов’язковий захист за версією WBA проти Деніела Дюбуа, — повідомив Красюк в інтерв’ю Sky Sports. — Учора в мене була зустріч із [сином Френка Уоррена] Джорджем Уорреном для обговорення того, що ми збираємося робити і що ми зможемо зробити».

«Ми опрацьовуємо варіанти і проведення бою в Лондоні чи Манчестері — це те, над чим ми зараз працюємо. Можливо, якщо ми зможемо знайти рішення, ми зможемо провести цей бій у Великій Британії», — додав Красюк.