Новини

Барселона в гостях рознесла найгіршу команду Ла Ліги і ще на крок наблизилася до золота

«Барселона» без оглядки летить до чемпіонського титулу. Черговий крок каталонська команда зробила у 27-му турі. Складним він був, бо Хаві зазнали кадрових проблем. Де Йонг, Дембеле, Крістенсен, Рафінья, Бускетс і Педрі не змогли зіграти з різних причин. Навіть Ерік Гарсія з’явився у старті, причому у півзахисті. А легким, бо у суперниках «Ельче» – беззастережно найгірша команда Ла Ліги, пише sportnews.com.ua.

«Барселона» відразу ж забрала м’яч під свій контроль, господарі покірно віддали і територію. Поступово почали виникати й моменти, а Ерік Гарсія намагався у центрі поля замінювати Бускетса, але гол прийшов без його участі. «Барса» забила на самому кордоні швидкого м’яча — на 20-й хвилині. Альба зі стандарту навісив, Араухо виграв дальній кут і скинув у центр, де Левандовскі розібрався за два торкання. Першим торканням обробив, а другим від власної ноги запустив «парашутик» – 0:1.

Через 10 хвилин дубль міг оформляти Роберт, і ось тут уже взяв участь Ерік Гарсія. З центральної зони він відправив у прорив Альбу лівим флангом, звідти пішов зрячий простріл на лінії воротарської, але Левандовскі не зумів чітко підставити ногу, хоча зазвичай такі епізоди поляк клацає із заплющеними очима. Основну масу голів «Барселона» приберегла на 15 хвилин у середині другого тайму. Тоді «Ельче» отримав тричі.

Спочатку голом спалахнув Ансу Фаті. Після передачі Торреса від підтяг м’яч до штрафного майданчика і пальнув під ліву штангу — 0:2. Проходить 10 хвилин і Гаві накриває Фернандеса, змушуючи віддати жахливий пас назад. М’яч перехоплює Левандовскі і вже зі штрафного майданчика прошиває голкіпера у ближньому бою – 0:3.

А ще за чотири хвилини прориває Феррана, він до асиста додає гол. Ловко Торрес обробив діагональ Левандовскі, наблизився до дуги штрафного майданчика, рухом корпусу прибрав захисника та закрутив під штангу – 0:4. Після такого яскравого рахунку «Барселона» заспокоїлася. «Ельче» цілком міг і мав награти на гол престижу, але господарям ще й не щастило. Так Фідель виграв верх, замкнув крос Фернандеса і пробив напевно, але Барселону врятувала поперечина.

Розгромлений «Ельче», «Барселона» нарешті перемогла велико, впевнено і ще на крок наблизилася до чемпіонського титулу. 15 очок поступається «Реалу», маючи матч у запасі.

Editor

Recent Posts

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти…

5 часов ago

Доротея Вірер розповіла про свою роботу на Олімпійських іграх-2024

Триразова призерка Олімпіади, чотириразова чемпіонка світу, італійська біатлоністка Доротея Вірер розповіла про тонкощі своєї роботи…

14 часов ago

Мілевський із другом дізналися про договірний матч і зірвали великий куш на ставках

Колишній футболіст київського «Динамо» і національної збірної України Артем Мілевський і його товариш Сергій Третьяк…

1 день ago

Йоханнес Бьо не зміг перемогти в шоу-гонці City Biathlon-2024

П’ятиразовий олімпійський чемпіон, 20-разовий чемпіон світу, п’ятиразовий володар Кубка світу норвезький біатлоніст Йоханнес Бьо став…

2 дня ago

Костюк не втратила позицій в рейтингу WTA

Відомо, на якій позиції в новому рейтингу WTA перебуває перша ракетка України Марта Костюк. На…

2 дня ago

Віттоцці перемогла в шоу-гонці City Biathlon-2024, Джима не стартувала

Італійська біатлоністка Ліза Віттоцці здобула перемогу в шоу-гонці City Biathlon-2024 у німецькому Дрездені. Віттоцці показала…

3 дня ago