Півзахисник Марселю та збірної України Руслан Малиновський розчарував фанатів французького клубу за підсумками поєдинку 29-го туру Ліги 1 з Монпельє (1:1), пише sportnews.com.ua.

Малиновський не зумів допомогти команді перемогти Монппельє. У підсумку українець отримав порцію критики від уболівальників у соціальних мережах.

AULAS ALOPE: «Нам потрібен справжній тренер, у нас є кілька відмінних гравців, щоб легко обігравати Монпельє. Малиновський, який багато років грав в Аталанті, Оунаї блищить у збірній Марокко і т.д»

Le T: «Пайє був більш переконливий за 20 хвилин, ніж Малиновський за 70».

PLK addict: «У Малиновського немає рівня».

𝓢𝓪𝓴𝓪𝓲𝓲: «Малиновський не може втримати м’яч у ногах, він так довго тягне час, щоб почати атаку, що на це важко дивитися».

Marc: «Тепер всерйоз починаю вірити другові, який сказав мені, що Маліновський, крім божевільного удару, який є одним із найкращих у Європі, він ще дуже середній гравець. У нього дуже багато втрачених м’ячів і пропущених передач».

Деякі фанати акцентують на тому, що Малиновський дуже повільний і більше зосереджений на соціальних мережах, ніж на ігрових подіях.

Axel: «Малиновський дійсно нуль, тільки захищається і бігає».

Paulo Lima: «За 20 років, що я дивлюся футбол, я ніколи не бачив таких поганих гравців, як Ісса Каборе і Руслан Малиновський».

Kévin Silvestrini: «Малиновський навіть для серії А був повільним».

Namouga: «Нехай Малиновський менше твітить і більше грає».

Marius: «Я не бачу Малиновського з Аталанти. Там у нього було набагато краще бачення гри».

Sabra: «Дякую за гол проти ПСЖ, але потрібно ж грати в кожному матчі».

29-річний Малиновський перейшов до Марселя з італійської Аталанти в зимове трансферне вікно і зіграв за французьку команду 15 матчів, у яких забив два голи.