Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Леннокс Льюїс висловився про зрив об’єднавчого бою між чемпіоном світу за версіями WBA, IBF, IBO та WBO у важкому дивізіоні Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі, пише sportnews.com.ua.

«Не розумію це покоління. Як може бути, що бійці не мають голоду і не хочуть творити історію? Гроші? На коні завжди стоять величезні суми. Грошей буде більше, аніж вони зможуть витратити за все життя. Я думаю, що вони намагаються організувати бій у грудні. Але не можна забувати, що якщо неправильно розіграти наявні карти, можна залишитися з носом», – сказав Льюїс.

Усик останній бій провів проти Ентоні Джошуа у серпні 2022 року. У цьому поєдинку роздільним рішенням суддів перемогу здобув Олександр. На його рахунку 20 перемог (13 нокаутом) та жодної поразки.

Ф’юрі востаннє виходив на ринг у грудні 2022 року проти Дерека Чісори. У цьому протистоянні технічним нокаутом у десятому раунді перемогу здобув Тайсон. На його рахунку 33 перемоги (24 нокаутом), одна нічия та жодної поразки.