Колишній дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа та американець Джермен Франклін провели заключну прес-конференцію перед поєдинком, який очолить вечір боксу 1 квітня у Лондоні, пише sportnews.com.ua.

Бій отримав назву «Новий світанок» або «Новий початок» через те, що обидва боксери повертаються на ринг після поразок. 33-річний Джошуа вийде на ринг після двох поспіль поразок від Олександра Усика, а 29-річний Франклін після першої поразки в кар’єрі від Ділліана Уайта.

«Мета в тому, щоб його нокаутувати… чим більше він каже, тим більшу яму він собі риє, але що є, тобто. Я міг би багато про нього сказати, але я поважаю своїх суперників, — сказав Джошуа. — Болтати не моє діло, нехай він балакає скільки хоче, а моя справа — зробити свою роботу в суботу. На цьому я зосереджений із першого по 12-й раунд. Я готовий на всі 12 раундів, але я вірю у свої здібності, у свої контратаки та інші вміння, щоб завдати Джермену шкоди. Але я прийшов не базікати, я прийшов зробити те, що маю зробити, бо дійсно хочу перемогти».

«У нас було більше часу на підготовку до цього бою, тому я у найкращій формі і краще підготовлений, — заявив Франклін. — Я просто готовий вчинити бійку. Я маю намір здобути перемогу будь-яким доступним способом. Але якщо я зможу його нокаутувати, так і зроблю. Все можливо. Я виріс там, де мало можливостей, і я зумів піднятися сюди, так що можливо все. Моя пристрасть до спорту, моєї команди і моєї родини — це вся мотивація, що мені потрібна. Я вірю, що після бою піднімуть мою руку».