За словами Бернда Бенте, Тайсон Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) всупереч своїм заявам не збирався битися з Олександром Усиком (20-0, 13 КО) у квітні.

«Я не думаю, що Ф’юрі справді хоче цього бою. Можливо, за кілька місяців, але не зараз, — заявив колишній менеджер Володимира Кличка. — Він із самого початку щось вигадував — бій у Саудівській Аравії не відбувся, бо у Ф’юрі були надто завищені очікування. Безглуздістю було і запропоноване ним розподіл 70% на 30%. Він був здивований, коли Усік прийняв усе це, і почав висувати інші вимоги, які були просто неприйнятними для команди Усика».

«У нашому випадку, у бою з Кличком, було те саме! У нас було підписано пункт про реванш, а він все ще хотів чогось нового. Він заявив про травму, пропустив прес-конференції і зрештою звикнув допінг. Потрібні були довгі місяці, повні виправдань. Я можу на 100% уявити, через що зараз проходить команда Усика, вони, напевно, розчаровані», — заявив Бенте.

«Ф’юрі знав, що Усик буде найсильнішим противником, з яким він може зіткнутися прямо зараз. Усик мав хороші шанси на перемогу в цьому поєдинку. Я не говорю, що він виграє, але він буде великою загрозою для Ф’юрі. Усик шалено розумний, швидкий, у чудовій формі і сильний духом. Бій був би дуже гарний. Відомо, що Ф’юрі жорсткіший суперник, ніж Джошуа, але у Усика з його аматорським досвідом, залізною психікою та кондицією було б усе, щоб вийти переможцем із цієї сутички», — додав Бенте.