Колишній чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Деонтей Уайлдер спокійно відреагував на те, що бій за абсолютний статус у хевівейті між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком сумно зірвався.

Американець давно у цьому бізнесі і знає, що не завжди можна отримати, що хочеш, особливо коли комусь заважає непомірне его.

«Це боксерський бізнес дуже непростий. Для мене він один із найскладніших, бо тут немає структури, справи можуть піти як завгодно. Тут навалом лазівок, тунелів, авеню, тому для мене не дивно, що бій розвалився, — сказав нокаутер Fight Hub. — Це не вперше у боксі. Багато інших крутих боїв до цього також не відбулися, нема чого дивуватися».

Усик так чи інакше втратить титул WBA. Тому, зробив висновок Уайлдер, «для мене бою немає, поки ти не вийдеш у ринг і не пролунає гонг».

Зараз «Бронзовий бомбардувальник» є одним із фаворитів на наступний поєдинок Усика, поряд із обов’язковим претендентом по лінії WBA Денієлом Дюбуа. Він рветься в бій: «Усик, твоє правління закінчено!», І продовжує нести треш: «Шокую світ, нокаутую Усика!»