Екс-чемпіон світу Тімоті Бредлі (33-2) впевнений, що чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф’юрі (33-0) зробив усе, щоб уникнути об’єднавчого бою з чемпіоном WBA, IBF та WBO у суперважкій вазі Олександром Усиком (20-0) .

«Винний Фьюрі [у зриві бою з Усиком]. Він перетворився на принцесу. Зараз він розуміє, що може збирати стадіони, і не має значення, з ким він битися, — сказав Бредлі ESPN. — Раніше я його питав: «Як щодо спадщини?», а він мені відповідав: «Та мені начхати на спадщину. Все, що мене турбує, — це гроші». Мені здається, він взагалі не хоче бою з Усіком.

Він битиметься з Джо Джойсом або з кимось ще. При цьому він заплатить їм невелику суму, а потім рухатиметься далі. Я відчуваю, що він не хоче битися з Усіком, бо він ловить флешбеки з історії з Кличком. Тоді він виграв пояси, а потім пішов на спад.

У всьому винен Ф’юрі. Мене нудить від цього. Він офіційно втік від Усіка. Він був упевнений, що Усік не погодиться на розподіл доходу з бою на 70 на 30 на користь Ф’юрі.

Усик і Ф’юрі не змогли домовитися про об’єднавчий бій. Українець має провести захист титулів у бою проти Даніеля Дюбуа (19-1).