Новини

Легенда боксу знищив Ф’юрі за зрив переговорів з Усиком

Член Міжнародного залу боксерської слави (IBHOF) та діючий оглядач боксу Тімоті Бредлі розчарований діями чемпіона WBC британського супертяжа Тайсона Ф’юрі (33-0-1, 24 КО). Той зробив усе можливе, щоб зірвати запланований на 29 квітня в Лондоні (Англія) уніфікаційний бій з володарем решти поясів дивізіону українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО).

Бредлі жорстко розніс Ф’юрі: «Очевидно, що відповідальність за зрив переговорів на Фюрі. Усі питання щодо нього. Він упав у моїх очах, перетворився на диву, таку собі примадонну боксу. Він чудово розуміє, що вийшов на той рівень, коли може заповнювати вболівальниками арени, незалежно від рівня опозиції».

Бредлі розповів цікаву історію: «Раніше я вже питав його про це. Запитував про спадщину. На що він мені відповів: «Та мені начхати на спадщину. Мене цікавлять тільки бабки. У топку спадщина». Тому чисто моя думка — він ніколи не хотів битися з Усиком. Від слова зовсім».

Бредлі міркував про те, коли і з ким ми побачимо Ф’юрі після зриву переговорів з Усиком: «Напевно, це буде Джо Джойс. Йому потрібний такий суперник, у бою з яким він зможе контролювати все, диктувати всі умови. Суперник, який погодиться битися за гроші. Десь у глибині душі мені здається, що Ф’юрі боїться битися з Усіком, адже ситуація нагадує йому 2015 рік. Тоді він побив Володимира Кличка, відібрав усі титули, після чого зірвався у прірву».

Бредлі натякає на те, що не можна виключати, що Ф’юрі відчайдушно боїться втратити мотивацію та сенс життя: «Чому стався зрив після перемоги над Кличком? Бо на той момент для нього нічого не залишалося. Жодних варіантів. Але в будь-якому разі він втік від Усика. Сховався від нього. Тільки він винен у зриві переговорів. І мене, зізнатися, задовбала вся та нісенітниця навколо поєдинку. Він утік. Сховався. Він сподівався, що Усик відмовиться від 30%. А коли той погодився, Ф’юрі почав відчайдушно шукати нові відмазки та прийменники».

Editor

Recent Posts

Довбик та Циганков стали бронзовими призерами Ла Ліги в складі Жирони

"Жирона", яку представляють українці Артем Довбик і Віктор Циганков, забезпечила собі бронзові медалі Ла Ліги…

5 часов ago

Довбик забив важливий гол у матчі Валенсія — Жирона (відео)

Український форвард Артем Довбик відзначився голом у матчі «Жирони» в Ла Лізі. Довбик забив гол…

7 часов ago

Легендарний гравець Арсенала пояснив, чому радий переходу Мудрика до Челсі

Легендарний екс-футболіст «Арсенала» Рей Парлор звернувся до гравців «канонірів» перед стартом останнього 38-го туру АПЛ 2023/24: «Ви…

8 часов ago

Ф’юрі разом із сім’єю хоче приїхати в Україну

Після бою Тайсон Ф'юрі зпропонував Олександру Усику провести час разом як у Великій Британії, так і в Україні. Цей…

9 часов ago

Трансфер Довбика: Атлетіко розпочав переговори з Жироною

Мадридський Атлетіко зробив перший крок для трансферу форварда Жирони Артема Довбика. "Матрацники" почали переговори з…

9 часов ago

Берінчик приголомшив заявою після перемоги над Наваррете

Український боксер Денис Берінчик став чемпіоном світу у легкій вазі за версією WBO. Він переміг…

10 часов ago