Новини

«Твоє правління закінчилося»: претендент на титул Усика кинув виклик українцю

Британський боксер Даніель Дюбуа (19-1, 18 КО) заявив про готовність провести бій проти українського чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (20-0, 13 КО).

«Бій з Усиком – це можливість отримати кілька поясів. Навіщо її втрачати? У мене є сили, щоб зробити це можливим і виграти цей бій.

Я готовий покласти край його правлінню. Я готовий на всі сто відсотків, я у формі і збираюся нокаутувати його. Як це зробити?

Мені просто потрібно завдати правильного удару. Все залежить від часу – це мій час. Він не найбільший хлопець, чи не так? Тому я маю перевірити його підборіддя. Чи можу я виступити краще, ніж Дерек Чісора? Звичайно. Я маю вийти, повірити в себе і тиснути на нього. Я думаю, що це, безперечно, ключ до перемоги. Ви бачили, як це робив Чісора, а він не має сили, яка є в мене. Усик, твоє правління закінчилося.

Я маю боксувати, не стримувати себе і просто бути собою. Я знаю, що робити, мій тренер знає, що робити. Коли я дивлюся на Олександра, я бачу шляхи до перемоги і знаю, що я маю силу, щоб нокаутувати його», – цитує Дюбуа Tribuna.com з посиланням на Boxingscene.

Нагадаємо, раніше переговори Усика з чемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф’юрі провалилися. Наразі українець має захищати свої титули, а Дюбуа є обов’язковим претендентом на пояс WBA. При цьому британець відновлюється після травми коліна.

Editor

Recent Posts

Костюк поступилася росіянці Шнайдер у чвертьфіналі турніру в Сеулі

Перша ракетка України Марта Костюк не змогла пробитися до півфіналу турніру WTA 500 в Сеулі.…

10 часов ago

Українським спортсменам виплатять премії за виступ на Олімпіаді-2024

Кабінет Міністрів України схвалив проєкт постанови, яка передбачає фінансову винагороду для спортсменів, що посіли 4−6 місця…

13 часов ago

На фронті загинув колишній український футболіст

На російсько-українській війні загинув колишній футболіст Ігор Северенчук. Трагічну звістку напередодні повідомив Комітет молоді і…

15 часов ago

Динамо не буде переносити матчі УПЛ заради Ліги Європи

Віцепрезидент київського "Динамо" Дмитро Бріф розповів, чи збирається клуб переносити матчі УПЛ через участь у…

1 день ago

Динамо та GGBET провели пресконференцію стосовно старту в Лізі Європи

19 вересня у Києві відбулася спільна прес-конференція футбольного клубу «Динамо» Київ та його нового офіційного…

1 день ago

Наставник жіночої збірної України з біатлону оцінив виступ українок на літньому ЧС-2024

Старший тренер української жіночої збірної з біатлону Микола Зоц дав оцінку виступам наших дівчат на літній…

1 день ago