За підсумками жеребкування групового етапу відбіркового турніру Євро-2024 з футболу збірна України потрапила в групу С, де зіграє з такими командами, як Італія, Англія, Мальта і Північна Македонія.

Пряму путівку до фінальної частини першості Європи з футболу отримають по дві збірні, які посіли перші та другі місця у своїх групах. Доля ще трьох пропусків вирішиться в стикових матчах Ліги націй, які пройдуть в березні 2024 року.

Таким чином, для виходу на ЧЄ-2024 збірній України доведеться зробити справжнє футбольне диво і випередити в групі відбору Італію або Англію, які є головними фаворитами групи С.

Букмекери сумніваються, що збірна України зможе вийти з групи С. Ставки на те, що «синьо-жовті» не зможуть посісти перше або друге місце приймаються з коефіцієнтом 1,30. Якщо ви вірите, що Україна зможе зайняти в групі відбору на континентальну першість перше або друге місце, то поставити на це можна з коефіцієнтом 3,20.

На те, що збірна України посяде перше місце в групі з коефіцієнтом — 9,00. Фаворитами групи є англійці.

Шанси команд на перше місце в групі з відбору на Євро-2024:

Англія — 1,90
Італія — 2,20
Україна — 9,00
Північна Македонія — 75,00
Мальта — 500,00
У першому турі відбору на Євро-2024 в групі С збірна Італії зіграє проти Англії, а Північна Македонія зустрінеться з Мальтою.

Збірна України розпочне свої виступи з другого туру. «Синьо-жовті» зіграють 26 березня в Лондоні проти збірної Англії.