Наставник чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі (33-0-1, 24 KO), Шугар Хілл Стюард наговорив зайвого про британського боксера, пише Укрбіатлон.

Як відомо, поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкому дивізіоні між Тайсоном Ф’юрі та володарем титулів WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком (20-0, 13 КО) не відбудеться.

В своєму інтерв’ю Стюард заявив, що хоче, щоб його підопічний проводив поєдинки лише з найсильнішими опонентами, але зізнався, що Ф’юрі навіть не готувався проводити бій проти українця.

За його словами, британець хотів провести бій проти Лоуренса Околе.

«Просто так трапилося, що в той же час йшли переговори та розмови про бій Ф’юрі – Усик. Коли ми прибули до Манчестера, то почали використовувати зал Тайсона для тренувань.

Коли ми прибули сюди на тиждень бою і продовжили готуватися до поєдинку, я подумав, що це ідеальний шторм. Тайсон знав, що я тут заради Лоуренса.

Він був у залі з нами, але я його не тренував. Ми не працювали на лапах, нічого не робили під Усіка. Я тренував Лоуренса», — сказав Стюард в інтерв’ю boxing247.com.